Wat we doen

Positionering, strategie en activatie : Welke rol heeft jouw organisatie in de markt en in de wereld? Hoe zorg je dat je je onderscheidt van anderen? Hoe krijg je het gewenste contact met je doelgroep, breng je mensen en ook je eigen medewerkers in beweging? Samen komen we tot een strategie en een krachtige boodschap die de organisatie een stap verder helpt van identiteit naar reputatie. Zo nodig ondersteunen we ook bij de uitvoering.

Crisiscommunicatie : Een goede voorbereiding op mogelijke crises is essentieel voor het tot een goed einde brengen van zo’n situatie. Tijdens een crisis zorg je dat je als organisatie de regie pakt over je eigen communicatie. Drijf biedt een totaalpakket met training, praktische tools, simulatie en coaching.

Communicatietraining : Als je ineens zelf nieuws bent geworden, ben je daar dan klaar voor? Of voor die belangrijke presentatie, weet je zeker dat je boodschap over zal komen? En als je iets nieuws wilt proberen, zoals een vlog, wat komt daar dan bij kijken? We leren je te communiceren naar de mens, in plaats van naar een abstracte doelgroep. Zonder trucs, stevig overbrengen waar je voor staat. Intrinsieke communicatie, dat raakt!

Communicatiemiddelen | vormgeving : Zo’n goede boodschap wil je natuurlijk uitdragen. En je wilt zorgen dat hij opvalt tussen alle andere boodschappen. Wij zetten ons netwerk in om de beste middelenmix samen te stellen.Strategy